Υπέρ του ανασχηματισμού τάχθηκε ανοιχτά σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής. «Ο ανασχηματισμός δημιουργεί έναν αέρα, ένα κλίμα, μια αισιοδοξία» είπε σημειώνοντας ωστόσο πως ο πρωθυπουργός είναι αυτός που μπορεί να αποφασίσει μια τέτοια κίνηση. Στην ίδια συνέντευξη την οποία παραχώρησε στα Παραπολιτικά 90,1, ο Π. Κουρουμπλής πρόσθεσε πως αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή είναι περισσότερη δουλειά, ενώ τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών.
Ερωτηθείς για τη ρίψη δακρυγόνων κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των συνταξιούχων είπε πως μόλις έμαθε τα νέα, τηλεφώνησε σε όλους τους αρμόδιους και στο γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και στον αρχηγό της αστυνομίας λέγοντας ότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις.
Συνέχισε λέγοντας πως δεν θα ήθελε ποτέ να υπάρχουν αυτού του είδους οι αντιδράσεις από την πλευρά της αστυνομίας και χαρακτήρισε την ένταση «ως πολύ περιορισμένο περιστατικό».
Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις είπε πως «η κυβέρνηση βρίσκεται στα βαθιά αλλά έχει μπροστά της τρία χρόνια. Όταν βρίσκεσαι σε πόλεμο, η Ιθάκη σου είναι η ρύθμιση του χρέους».
Υποστήριξε πως ο κόσμος που συναντά στο δρόμο του λέει «κρατάτε» και πως δεν είναι όλα μαύρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα