Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Εδώ και 12 χρόνια οι γονείς της μικρής Μαντλίν αναζητούν εναγωνίως την κόρη τους, η οποία εξαφανίστηκε από το πορτογαλικό θέρετρο βρισκόταν για διακοπές. Η υπόθεση εξαφάνισής της συνεχίζει να συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη, καθώς είναι πολλά τα σημεία που παραμένουν «σκοτεινά»/

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια ειδική ομάδα που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση αναζητά ανθρώπους και στοιχεία που μπορεί να ξέρουν κάτι γύρω από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι οι βρετανικές Αρχές έδωσαν 300.000 λίρεςγια να συνεχιστούν έναν ακόμη χρόνο οι έρευνες της Σκότλαντ Γιαρντ.

Η έρευνα της μητροπολιτικής αστυνομίας ονομάζεται «Operation Grange» και έχει κοστίσει 11,75 εκ. λίρες σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας.

Η χρηματοδότηση σημαίνει ότι η επιχείρηση θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

Αυτοί οι 13 ύποπτοι μπορεί να γνωρίζουν τι συνέβη στο κοριτσάκι;

Από το 2007, όταν και χάθηκαν τα ίχνη της Μαντλίν από το δωμάτιο τουριστικού θέρετρου, όπου βρισκόταν με την οικογένειά της, οι γονείς της δεν έχουν πάψει στιγμή να ψάχνουν την αλήθεια. Αν και κατά καιρούς εξετάστηκαν πολλά σενάρια και μαρτυρίες, ωστόσο μέχρι και σήμερα κανείς δεν ξέρει τι απέγινε το μικρό κοριτσάκι.

Μάλιστα, αρκετές θεωρίες επανήλθαν στο προσκήνιο μετά την προβολή ντοκιμαντέρ του Netflix που εξετάζει το χρονικό της εξαφάνισης της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Mirror, η Αστυνομία της Βρετανίας αναζητά 13 υπόπτους, οι οποίοι μπορεί να έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα