Τη νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» όρισε με απόφασή του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Η δικηγόρος Μαρία Σπυριδάκη αναλαμβάνει χρέη προέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», όπως αναφέρεται σε απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως δήλωσε ο υφυπουργός το νέο δ.σ. και τα επιτελικά στελέχη «σηματοδοτούν τη βούληση του Υφυπουργείου, αλλά και της κυβέρνησης, για μία νέα εποχή στη διαχείριση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μια εποχή εξωστρέφειας και βελτιωμένης διαχείρισης, που θα καταστήσει το ΟΑΚΑ ένα κόμβο αθλητισμού και πολιτισμού, όχι μόνο για το λεκανοπέδιο, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα».

Το διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μαρία Σπυριδάκη

Συντονίστρια Γενική Διευθύντρια: Εριφύλη Γαλλή

Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής: Αλέξανδρος Κανδύλης

Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Δετοράκης

Γραμματέας: Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου

Μέλη: Νικόλαος Αδαμόπουλος, Γεώργιος Αλικάκος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Γεώργιος Κάτσινας, Ορέστης Παπαδημάτος, Μιχαήλ Φυσεντζίδης.

Η κ. Σπυριδάκη είναι δικηγόρος στη Νομική Υπηρεσία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από το 2007, ενώ έχει διατελέσει ειδική επιστημονική συνεργάτης – νομική Σύμβουλος στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας.

Η κ. Γαλλή, έχει εργαστεί σε υψηλόβαθμες επιτελικές θέσεις σε μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, όπως στην COSMOTE A.E., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΤΡΑΜ Α.Ε., το ΕΒΕΑ κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα