Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, μάλλον δεν θα ανακοινωθεί σήμερα αλλά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή

Σήμερα, εκτός απροόπτου θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι λίστες έχουν κλείσει και έχουν γίνει οι απαραίτητες μετακινήσεις ώστε να καλυφθεί η αυξημένη ποσόστωση των γυναικών υποψηφίων. Για παράδειγμα από το ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα της Β΄Αθήνας, όπου ανακοινώθηκαν 14, αντί για 13, όπως προβλέπεται, άντρες υποψήφιοι, αναμένεται να μεταφερθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Cola, Βασίλης Ανδρικόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Μητσοτάκης, έχει ήδη αποφασίσει να αξιοποιήσει το γνωστό στέλεχος σε σημαντική θέση στον κυβερνητικό μηχανισμό, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ενώ την περασμένη βδομάδα έγινε γνωστό, πως ο Μανώλης Γραφάκος που θα βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα της ίδιας Περιφέρειας, θα συμβάλει στον απαιτητικό αγώνα των εθνικών εκλογών από μια άλλη πιο κρίσιμη θέση, αυτή του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, μάλλον δεν θα ανακοινωθεί σήμερα αλλά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθούν τα ονόματα σε όλο το ψηφοδέλτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα