Ανακαλεί άδειες υπαλλήλων Πολιτικής Προστασίας ο Γ. Πατούλης

από fimotro

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και υπό το συντονισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Σελίμη ανακαλούνται οι πάσης φύσεως άδειες υπαλλήλων οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται με δράσεις Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης και προκειμένου η Περιφέρεια να παρέχει στο ακέραιο τις υπηρεσίες της, σε όλους τους πολίτες, αυτή την κρίσιμη στιγμή, ανακαλούνται οι άδειες υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Διευθύνσεων Υποδομών, Υγείας, Υγειονομικού Ελέγχου, Κοινωνικής Μέριμνας, Περιβάλλοντος κ.λπ.

Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στις καταστροφικές συνέπειες της φωτιάς. Η Περιφέρεια Αττικής ήταν από την πρώτη στιγμή της κρίσης στην πρώτη γραμμή και εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλα τα μέτωπα της καταστροφικής πυρκαγιάς, θέτοντας στη διάθεση του κρατικού μηχανισμού ανθρώπινους πόρους και το σύνολο των διαθέσιμων τεχνικών μέσων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα