Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Διατροφικών Ερευνών του Νόργουιτς και της Πανεπιστημιακής Πολυκλινικής της Μεσίνα, υπό τη δρα Τζιουζεπίνα Μανταλάρι, η κατανάλωση αμυγδάλων θωρακίζει τον οργανισμό και ταυτόχρονα καταπολεμά τους ιούς που προσβάλλουν κυρίως το αναπνευστικό σύστημα. Όπως φάνηκε στη μελέτη οι ουσίες που βρίσκονται στον φλοιό των συγκεκριμένων ξηρών καρπών, ενισχύουν την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος. Με αυτό τον τρόπο αυξάνουν την φυσική ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να παρεμποδίζει τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωση των παθογόνων μικροοργανισμών. Διαβάστε περισσότερα…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα