Αλβανία: Παραμένουν στη φυλακή Μπελέρης και Κοκαβέσης

από fimotro

Βαριές κατηγορίες από τις Αλβανικές αρχές για “ενεργητική διαφθορά στις εκλογές”

Παραμένουν στη φυλακή ο νέος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντι Μπελέρης και ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης σύμφωνα με το himara.gr.

Το Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) συνεδρίασε τη Δευτέρα, και αποφάσισε την παραμονή στη φυλακή και για τους δύο τους.

Η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς Αταλάντα Ζεκίρι, αποφάσισε να απαγγείλει κατηγορίες, παρότι, όπως αναφέρεται δεν υπάρχουν ουσιαστικά ενοχοποιητικά στοιχεία για τις κατηγορίες για «ενεργητική διαφθορά στις εκλογές» με τις οποίς βαρύνονται οι δύο άνδρες.

Στο μεταξύ, στο περιθώριο του σημερινού ΣΕΥ στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με την ομόλογό του της Αλβανίας, Όλτα Χάκα, αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως επισημαίνεται, «κατά τη συζήτηση, τέθηκε το ζήτημα σχετικά με τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη» ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος.

Στο περιθώριο του σημερινού ΣΕΥ στις Βρυξέλλες, συναντήθηκα με την ομόλογο Αλβανίας, Olta Xhaçka. Κατά τη συζήτηση, τέθηκε το ζήτημα σχετικά με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα