Άλλος δρόμος από τους αγώνες δεν υπάρχει για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ

από fimotro

Αγαπητό Fimotro,
Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα έντονη κινητικότητα στην Δημόσια Τηλεόραση. Στάσεις εργασίας και “συγκρούσεις” εργαζομένων με την ηγεσία του υπουργείου οικονομικών. Το οποίο αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους για αξιοπρεπείς μισθούς, αφού γνωρίζουμε όλοι ότι για 11 χρόνια όλα είναι παγωμένα και οι μισθοί πλέον δεν αρκούν για να καλύψουν βασικές ανάγκες.
Με πληθωρισμό στα ύψη, με ακρίβεια που “σκοτώνει” τον οικογενειακό προϋπολογισμό, ο κ. Σκυλακάκης αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων. Οι δημοσιογράφοι κατά την κυβέρνηση πρέπει να είναι και ικανοποιημένοι από τους μισθούς τους.
Άλλος δρόμος από τους αγώνες δεν υπάρχει, εφόσον ο πολιτικός “τσαμπουκάς” αρνείται να συζητήσει τα αιτήματα. Επαίτες ψάχνουν στην κυβέρνηση. Η οποία ξεχνά ότι για άλλες δραστηριότητες υπάρχουν λεφτά με τη … σέσουλα.
Το κλίμα έχει άρωμα 2013, μπορεί κάποιοι να το επιθυμούν…
Και η διοίκηση της ΕΡΤ δεν είναι άμοιρη ευθυνών προσπαθεί να ανανεώσει το ανθρώπινο δυναμικό με λάθος τρόπο. Η ΕΡΤ έχει σημαντικούς και σπουδαίους δημοσιογράφους,όπως επίσης και τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους. Η ΕΡΤ όμως από την μια πλευρά προσλαμβάνει συνεργάτες κάθε μέρα με μισθούς πολύ πιο πάνω από το μισθολογικό καθεστώς που διέπει την εταιρεία και από την άλλη σπρώχνει τους εργαζόμενους στην επαιτεία των κουπονιών.
Όχι άλλες περιπέτειες…
Θ. Πουρταχούδης 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα