24 Απριλίου 2024 / 10:00 πμ

Άλλη μια κατάπτυστη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Με την κυβέρνηση επισήμως να τονίζει τη θέση της αναφορικά με την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του 53χρονου βιαστή, την αυστηρή τιμωρία του όπως και όλων όσοι συμμετείχαν πληρώνοντας ή εκφράζοντας ενδιαφέρον για τη συνεύρεση τους με το 12χρονο ανήλικο κορίτσι (με τους πρώτους να έχουν μετατραπεί επίσης σε βιαστές ανηλίκου), η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ διά του Χρήστου Σπίρτζη να εγείρει θέμα αναφορικά με το γεγονός πως υπήρξε μέλος της ΝΔ προκαλεί αγανάκτηση.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Σπίρτζη έρχεται να προστεθεί σε μια μαύρη (την πιο μαύρη) προπαγάνδα που επιχειρήθηκε να στηθεί με αφορμή περιπτώσεις όπως αυτή του Λιγνάδη, στην οποία μάλιστα ο ίδιος επανέρχεται με την ανακοίνωση που εξέδωσε ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Και έχει στόχο να ταυτίσει τα χιλιάδες μέλη της Ν.Δ με βιαστές και παιδεραστές ξεπερνώντας και τα χειρότερα τρόλς των 0,60 ευρώ του διαδικτύου.

Αρκεί να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Σπίρτζης εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα και επανήλθε σήμερα με το ίδιο ύφος που δείχνει τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και την πρόθεσή του να επιτεθεί κατά της παράταξης και των χιλιάδων μελών της.

Μια ανάγνωση της ανακοίνωσης είναι αρκετή. Περιλαμβάνει τα πάντα. Όπως και το αρρωστημένο αφήγημα που στήνει η Κουμουνδούρου για μια ακόμη φορά.

«Το λέμε για δεύτερη φορά, την επόμενη θα μιλήσουμε για συγκάλυψη» αναφέρει ο Χρήστος Σπίρτζης και συνεχίζει:

«Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του.

Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης».

«Συγκάλυψη», «σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ», «φωτογραφίες με τα μισά στελέχη» και άλλες αναφορές με ολίγο από Λιγνάδη στον ανεμιστήρα της λάσπης που, όμως, αγγίζει τα χιλιάδες μέλη της κυβερνώσας παράταξης. Και ακόμη χειρότερα θέτει θέμα ότι όλοι όσοι φωτογραφήθηκαν με τον παιδόφιλο βιαστή ίσως και να γνώριζαν. Η προπαγάνδα στη χειρότερη μορφή της.

Και αυτό τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ είπε όχι στις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που αυστηροποίησαν τις ποινές για τους βιασμούς, ενώ στελέχη του έχουν δηλώσει επίσης ότι «γιατί θα πρέπει στον βιασμό να υπάρχει ειδική μεταχείριση απ’ ό,τι στον ληστή που για να ληστέψει σκοτώνει. Και τα δύο θα πρέπει να τιμωρηθούν με βάση τη βλάβη που υπέστη το θύμα και με βάση την προσωπικότητα του δράστη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...