Αλλάζει ο αριθμός των επιβατών στα ταξί

από fimotro

Αλλάζει ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπονται μέσα στα ταξί, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι στα ταξί θα επιτρέπονται πλέον 2 άτομα, πλην του οδηγού.

Παράλληλα, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι τα υφιστάμενα μέτρα για τον κορονοϊό παρατείνονται για ακόμα μία εβδομάδα. Δηλαδή και για την επόμενη εβδομάδα, (από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου), δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, θα εξακολουθούν να ισχύουν τα SMS στο 13033 και οι έντυπες δηλώσεις και θα απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, με τις εξαιρέσεις που προβλέπονται. Παράλληλα, η χρήση της μάσκας παραμένει υποχρεωτική τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ανοίγουν και τα καταστήματα ΟΠΑΠ (όχι όμως τα ΟΠΑΠ Play) υπό την προϋπόθεση πάντα ότι αυτό θα επιτραπεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα