Αλλαγή στάσης από τον Καμμένο: Δεν είχα πληροφορίες για εμπλοκή Μαρινάκη στην υπόθεση Noor One

από fimotro

Στην υπόθεση του Noor One αναφέρθηκε, μιλώντας στο real.gr, ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα ξένου μέσου για εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση, δεν ισχύουν.

Ο κ. Καμμένος, φαίνεται να υπαναχωρεί  από όσα έχει πει στο παρελθόν για την υπόθεση, προφανώς λόγω αγωγών που υπεβλήθησαν κατά καιρούς σε βάρος του.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο Πάνος Καμμένος καλείται να πει την άποψή του σχετικά με «πρόσφατο δημοσίευμα του new republic στο οποίο υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό σας σε σχέση με τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη και την υπόθεση του Noor one, με την οποία αποδείχθηκε ότι δεν έχει σχέση».

Καμμένος: Δεν είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες

«Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου. Αλλά επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια τα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο Τύπο όπως στο περιοδικό new republic. Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα Τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες οτι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Noor one», απάντησε ο κ. Καμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα