Αλητεία Ερντογάν: Με φωτογραφίες βρεφών κατηγόρησε την Ελλάδα στον ΟΗΕ

από fimotro

Με fake news υποστήριξε ότι η χώρα μας μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων!

Χυδαία επίθεση κατά της Ελλάδας και σόου με φωτογραφίες νεκρών παιδιών για τα οποία δήθεν ευθύνονται οι ελληνικές αρχές, από τον Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος χρησιμοποίησε το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για να διασπείρει fake news φτάνοντας στο σημείο να ζητήσει την παρέμβαση των διεθνών Οργανισμών και της ΕΕ.

Εργαλειοποιώντας για μια ακόμη φορά το μεταναστευτικό –  προσφυγικό ο Ταγίπ Ερντογαν κατηγόρησε την Ελλάδα πως έχει μετατρέψει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων την ώρα που οι τουρκικές αρχές έχουν μετατραπεί σε… υποστηρικτές λαθρεμπόρων. Στην περιοχή του Έβρου δέ είναι στελέχη των τουρκικών αρχών που προωθούν, όπως έχει αποκαλύψει και η εφημερίδα tomanifesto με φωτογραφίες, τους μετανάστες στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός σχεδίου νέου υβριδικού πολέμου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν το τερμάτισε δείχνοντας τις φωτογραφίες δύο νεκρών παιδιών, υποστηρίζοντας παράλληλα πως ευθύνονται για το θάνατό τους οι ελληνικές αρχές και οι επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο. Χρησιμοποίησε ουσιαστικά την ίδια γλώσσα που χρησιμοποιούν πολιτικά κόμματα και ΜΚΟ εντός της χώρας σε μια προσπάθεια να πλήξουν διεθνώς τη χώρα.

Ουσιαστικά επιχείρησε να δημιουργήσει την εικόνα πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που προβαίνει σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώ έθεσε και θέμα μειονοτήτων υποστηρίζοντας πως εφαρμόζει πολιτικές κατά της δήθεν «τουρκικής» μειονότητας, θέμα που έθεσε πρόσφατα σε τουρκικό κανάλι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος επεδίωξε να εμφανιστεί ως… ειρηνιστής και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων φτάνοντας στο σημείο να δηλώνει ότι «ως Τουρκία δεν θέλουμε να βλέπουμε πτώματα μωρών». Και κάλεσε την Ελλάδα «να σταματήσει την κλιμάκωση και τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο» τονίζοντας πως τα όσα συμβαίνουν «δείχνουν  ποιος προωθεί ειρήνη και σταθερότητα και ποιος προκαλεί» για να καταλήξει λέγοντας πως «θα υπερασπιζόμαστε πάντα τα Δίκαιά μας στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα