Ακυρώνονται οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη

από fimotro

Λόγω του επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου από τον κορονοϊό αποφασίστηκε να ακυρωθούν όλες, πλην των στρατιωτικών, οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα με την απόφαση που φέρει την υπογραφή του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου ακυρώνονται σε όλους τους νομούς της περιφέρειας οι παρελάσεις μαθητών, φοιτητών, πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων «για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης».

Η απόφαση αναφέρει: «Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης, ακυρώνεται σε όλη την Περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής, φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων. Κατά τα λοιπά, ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί».

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται να προστεθεί στην ήδη ειλημένη για ακύρωση των παρελάσεων σε Ημαθία, Πιερία και Πέλλα επίσης λόγων των δεδομένων στις συγκεκριμένες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα