Ακόμη ένας μυστηριώδης θάνατος κορυφαίας αξιωματούχου του Βλαντιμίρ Πούτιν – Έπεσε από τον 16ο όροφο κτιρίου

από Philippos

Η 58χρονη Marina Yankina εντοπίστηκε νεκρή από έναν περαστικό στην είσοδο του κτιρίου – Ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα στη χρηματοδότηση του πολέμου στην Ουκρανία πεθαίνουν μυστηριωδώς.
Νεκρή βρέθηκε μία ακόμη κορυφαία αξιωματούχος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν η οποία πιστεύεται ότι έπεσε από το 16ο όροφο κτιρίου από ύψος σχεδόν 48 μέτρων.

Η 58χρονη Marina Yankina εντοπίστηκε νεκρή από έναν περαστικό στην είσοδο του κτιρίου αφότου όπως φέρεται έπεσε από το παράθυρο του πολυόροφου κτιρίου. Πρόκειται για τον τελευταίο από μια σειρα θανάτων αξιωματούχων του Πούτιν οι οποίοι πεθαίνουν μυστηριωδώς. Τα προσωπικά αντικείμενα της Yankina βρέθηκαν στον 16ο όροφο του κτιρίου όπου και πιστεύεται ότι έπεσε από εκεί.

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή και η υπηρεσία Τύπου της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας «Fontanka» επιβεβαίωσαν τον θάνατό της και διερευνούν τα αίτια της πρώσης της.
Η Marina Yankina ήταν ένα από τα βασικά πρόσωπα στη χρηματοδότηση του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με την Daily Mail. Συγκεκριμένα, ήταν επικεφαλής του τμήματος οικονομικής υποστήριξης του Υπουργείου Άμυνας για τη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια που εμπλέκεται στενά στην εισβολή στην Ουκρανία.

Πριν ενταχθεί στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια, η Γιανκίνα εργάστηκε στην Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία και υπηρέτησε επίσης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Σχέσεων Ιδιοκτησίας της Αγίας Πετρούπολης.

Ο μυστηριώδης θάνατός της προστίθεται στη ήδη μακριά λίστα θανάτων αξιωματούχων κατά τη μακρόχρονη διακυβέρνηση του Πούτιν. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο υποστράτηγος Βλαντιμίρ Μακάροφ – ένας Ρώσος στρατηγός που απολύθηκε πρόσφατα από τον Πούτιν – βρέθηκε νεκρός κάτω υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Παράλληλα, δεκάδες Ρώσοι επιχειρηματίες έχουν βρεθεί νεκροί από τις αρχές του 2022 υπό ανεξήγητες συνθήκες.Οι περισσότεροι χαρακτηρίστηκαν ως αυτοκτονίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα