Αιχμές Θεοδωρικάκου για τον εμβολιασμό σειράς κυβερνητικών στελεχών

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τη δυσαρέσκεια του για τον εμβολιασμό σειράς κυβερνητικών στελεχών για τον κορονοϊό Covid-19 μετέφερε την Τετάρτη ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο ρ/σ ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών, «εγώ κρατώ την εικόνα ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί εν τω συνόλω εμβολιαστήκαν από τους πρώτους στέλνοντας το μήνυμα που έπρεπε να στείλουν στον Ελληνικό λαό. Αυτό είναι ένα υπεραρκετό μήνυμα από την πλευρά του πολιτικού κόσμου προς την κοινωνία».

«Συντεταγμένα όλοι πειθαρχούν, και πρέπει να πειθαρχήσουν χωρίς κανενός είδος επικοινωνιακές πλευρές στη σειρά με την όποια η Επιτροπή Εμβολιασμού καθορίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Το θέμα δεν προσφέρεται για κανενός είδους επικοινωνιακή συζήτηση» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Κινούμαστε με δυο προτεραιότητες, πρώτον την προστασία της ανθρώπινης ζωής και το δεύτερο να κάνουμε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις ώστε το κράτος να γίνει καλύτερο και αποτελεσματικότερο για τον πολίτη για την κοινωνία και την οικονομία παρά τη δοκιμασία που περνάμε» σημείωσε.

Η κυβέρνηση έχει σχέδιο το οποίο υλοποιεί με συνέπεια, διαβεβαίωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα