“Αγορές μέσω διαδικτύου γρήγορα και ασφαλείς στην πόρτα σου”

από fimotro

Η πανδημία του κορωνοϊού (Covid-19) έχει κάνει τους καταναλωτές πιο ευαισθητοποιημένους σε θέματα βιωσιμότητας. Παρά τον αντίκτυπο του κορωνοϊού (Covid-19) στο λιανικό εμπόριο, οι αγορές εντός του καταστήματος φαίνεται να παραμένουν η κορυφαία επιλογή για καταναλωτές που ψωνίζουν καθημερινά ή εβδομαδιαία.

Οι καταναλωτές που εργάζονται κυρίως από το σπίτι συγκριτικά με όσους εργάζονται εκτός σπιτιού, προτιμούν ένα ψηφιακό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής, ενώ αναμένεται να ξοδέψουν υψηλότερα ποσά για όλες τις κατηγορίες.

Οι νεότεροι καταναλωτές είναι πιο πιθανόν να ψωνίσουν στο διαδίκτυο συγκριτικά με μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες. Το μόνο άγχος των ανθρώπων που επιλέγουν να κάνουν τα ψώνια τους ηλεκτρονικά είναι αν θα φτάσουν τα ψώνια τους στην πόρτα τους σύντομα και τη λύση σε αυτό δίνει η εταιρεία E-Bill Courier.

H εταιρεία E-Bill Courier η οποία ως εταιρεία ταχυμεταφορών λειτουργεί ως ταχυδρομική, αλλά και ως μεταφορική εταιρεία ταυτόχρονα. Παράλληλα, η εταιρεία E-Bill Courier καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επαγγελματιών, επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και εμπορευμάτων.

Η τάχιστη εξυπηρέτηση επιτυγχάνεται από την εταιρεία E-Bill Courier μέσα από την πολυετή της εμπειρία στον χώρο των ταχυμεταφορών, την απασχόληση άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και την κατοχή ενός αυτόνομου και άριστα οργανωμένου δικτύου καταστημάτων, με το οποίο δύναται να πραγματοποιεί παραλαβές, παραδόσεις και μεταφορές των φακέλων ή/και των δεμάτων σας σε όλον τον κόσμο. Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας, ακόμα και τις Κυριακές και τις ημέρες των επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησής σας με την εταιρεία.

Η εταιρεία E-Bill Courier σας δίνει το πλεονέκτημα να γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, καθώς σας αποστέλλεται οικονομική προσφορά εναρμονισμένη με τις ανάγκες σας, η οποία περιέχει ειδικές τιμές για συνεργασία με επαγγελματίες. Η εταιρεία είναι σε θέση να λαμβάνει τις αποστολές σας από τον χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που εσείς ορίζετε και η παρακολούθηση της πορείας της αποστολής σας γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Επιπλέον, η εταιρεία διεκπεραιώνει αποστολές εντός του νομού Αττικής και πραγματοποιεί παραλαβή – παράδοση όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, αλλά και παραδόσεις αυθημερόν (εντός 12 ωρών), επείγουσες (εντός 6 ωρών) και υπερεπείγουσες (εντός 3 ωρών), κατόπιν σχετικού αιτήματός σας (courier express). Παράλληλα, η εταιρεία E-Bill Courier δύναται να διεκπεραιώσει αποστολές με αντικαταβολή και να προβαίνει σε απόδοση της αντικαταβολής εντός του νομού Αττικής εντός 24 ωρών και εντός Ελλάδας εντός έξι (6) εργάσιμων ημερών, ύστερα από την παραλαβή της αντικαταβολής από τον παραλήπτη.

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει με βάση τις ανάγκες σας. Ταυτόχρονα, πρωταρχικός της στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα