Με την πρόταση μομφής θέλει να ηγηθεί συνολικά της αντιπολίτευσης επειδή δεν είναι βουλευτής ο Ανδρουλάκης

Καμπανάκι συναγερμού έχουν χτυπήσει στον ΣΥΡΙΖΑ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις αλλά και η δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για την εξαιρετικά κακής ποιότητας αντιπολίτευση που κάνει συνολικά το κόμμα του αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά. Η χθεσινή δημοσκόπηση για λογαριασμό του Alpha τρομοκράτησε τους επιτελείς του Α. Τσίπρα γι αυτό και πάρθηκε η απόφαση για την πρόταση μομφής.

Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει καταλάβει ότι θα χάσει και πάλι τις εκλογές, προσπαθεί να διασωθεί με μια ήττα έστω και με μια ψήφο μικρότερη της ήττας των τελευταίων εκλογών και πολύ περισσότερο να διατηρήσει τη δεύτερη θέση. Γι αυτό και θέλει να μεταφερθεί η μάχη στη Βουλή από την οποία θα λείπει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ευελπιστεί ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα σώσει ότι μπορεί από τις διαρροές ψηφοφόρων προς το ΚΙΝΑΛ, προτιμώντας να χάσει τώρα τις εκλογές έστω και με μια διαφορά κοντά στις 12 μονάδες, παρά να στηθούν αργότερα οι κάλπες και να έρθει τρίτος τελικά!

Όπως και να ‘χει το άγχος του Α. Τσίπρα αφορά κυρίως την άνοδο του ΚΙΝΑΛ αλλά και την αποδοχή που έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον μεσαίο χώρο. Εκεί που θα κριθούν και αυτές οι εκλογές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα