Αυξήσεις μισθών στους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες

από fimotro

Αυξήσεις αποδοχών στους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες έως 4%, αλλά και ρυθμίσεις για τα χρέη των συνυπόχρεων περιλαμβάνει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Οπως αναφέρει η τροπολογία, από μήνα έναρξης ισχύος του παρόντος, χορηγείται στο προσωπικό των ΣΤΑΣΥ Μ.Α.Ε. και Ο.ΣΥ. Α.Ε., μηνιαία οικονομική ενίσχυση, η οποία ισούται με το δυο τοις εκατό (2%) επί του ποσού που λαμβάνει ο εργαζόμενος, ως βασικό μισθό. Ειδικά για το προσωπικό των ΣΤΑΣΥ Μ.Α.Ε. και Ο.ΣΥ. Α.Ε. το οποίο απασχολείται σε βάρδιες, χορηγείται μηνιαία οικονομική ενίσχυση ίση με το τέσσερα τοις εκατό (4%) επί του ποσού που λαμβάνει ο εργαζόμενος, ως βασικό μισθό. Οι ενισχύσεις της παρούσας καταβάλλονται κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης και δεν συμψηψίζονται με το ποσό της προσωπικής διαφοράς, το οποίο καταβάλλεται κατά τη έναρξη ισχύος του παρόντος.

Η παραπάνω διάταξη ενσωματώνεται στην τροπολογία, στην οποία προβλέπονται και οι εκλογικές αποζημιώσεις στους δικαιούχους δημόσιους υπαλλήλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα