Αυξημένη κατά τέσσερις μονάδες η δημοτικότητα του Μακρόν

από Philippos

Αυξημένη εμφανίζεται η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν κατά τον Νοέμβριο, μετά τη σημαντική μείωση του Οκτωβρίου, αναφέρει δημοσκόπηση της εταιρίας BVA, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η δημοτικότητα του Μακρόν αυξήθηκε κατά 4 μονάδες το Νοέμβριο, και οι ευνοϊκές απόψεις για το προσωπό του έφθασαν το 40%.

Ο Γάλλος πρόεδρος ανέκτησε πόντους κυρίως μεταξύ των νέων και των μεγαλύτερων σε ηλικία, ωστόσο τα ποσοστά του παραμένουν χαμηλά στις ενδιάμεσες ηλικίες, που αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από εργαζόμενους.

Ως προς την πρωθυπουργό Ελιζαμπέτ Μπορν για την οποία οι θετικές απόψεις είναι στο 42%, στο συνοδευτικό της δημοσκόπησης κείμενο αναφέρεται, ότι «αν και ακόμα παλεύει να κερδίσει εντυπώσεις, καταφέρνει σταδιακά να αποτυπώνει την εικόνα μιας σοβαρής, ικανής και με πεποίθηση γυναίκας πολιτικού, ακόμα κι αν κάποιοι την επικρίνουν, ότι είναι πολύ «τεχνοκράτης» ή και « υπερόπτης».

Από τον χώρο της αντιπολίτευσης περισσότερο δημοφιλής εμφανίζεται η Μαρίν Λεπέν με ποσοστό 35%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα