Μια μικρή πλαστικοποιημένη κάρτα, στο μέγεθος αστυνομικής ταυτότητας, είναι το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους έχουν εμβολιαστεί στις ΗΠΑ.

Με αυτή την κάρτα στο χέρι, ο Ελληνοαμερικανός Πήτερ Βλήτας, vice president σε έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς ταξιδιωτικούς οργανισμούς, το travel leaders group, ταξίδεψε το περασμένο Σάββατο από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα χωρίς να είναι υποχρεωμένος να έχει αρνητικό τεστ. «Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας, η μόνη σωτηρία . Όλα τ’ άλλα είναι ημίμετρα» λέει ο κ. Βλήτας στο iefimerida.

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

Αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία αναμένεται σημαντική αύξηση του αριθμού Αμερικανών τουριστών στην Ελλάδα. «Απο τις αρχές Ιουνίου θα υπάρχουν για πρώτη φορά 9 απ’ ευθείας πτήσεις καθημερινά από τις ΗΠΑ προς την Αθήνα και εκτιμώ ότι θα μεταφέρουν περίπου 3.000 επιβάτες την ημέρα.

Ο Ελληνοαμερικανός Πήτερ Βλήτας
Αυτο θα είναι σημαντική ένεση για τον τουρισμό καθώς οι Αμερικανοί ξοδεύουν αρκετά χρήματα στις διακοπές τους. Ήδη για Ιούλιο και Αύγουστο έχει πουληθεί το 40% των εισιτηρίων. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η Delta Airlines καθιερώνει για πρώτη φορά απ ευθείας πτήση και τον χειμώνα», επισημαίνει ο κ. Βλήτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα