Αυτό είναι το εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό στην Πάτρα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Θα γίνονται 900 εμβόλια ημερησίως

Μέσα στον Απρίλιο θα αρχίσει να λειτουργεί το εμβολιαστικό κέντρο 16 γραμμών που θα βρισκεται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στο νέο λιμάνι Πάτρας. Στο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο αναμένεται να γινονται καθημερινά περίπου 900 εμβολιασμοί.Το κέντρο θα λειτουργήσει με την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων και του υγειονομικού δυναμικού ενώ η βοήθεια δεδομένη είναι η βοήθεια από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον δήμο Πατρέων.

Στο μεταξύ από 2 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού για τις ηλικίες 65-69. Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός περιλαμβάνει ότι από την 1η Απριλίου θα ενταχθούν νέα εμβολιαστικά κέντρα και σε πλήρη λειτουργία θα βρίσκονται πάνω από 1.000.

Επίσης, σε ανθρώπους με σοβαρή αλλεργία θα δοθεί η δυνατότητα να δηλώνεται αυτό και να πραγματοποιείται ο εμβολιασμός τους σε κάποιο νοσοκομείο.

Πηγή: thebest.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα