Πρόκειται για την 28χρονη Φοίνιξ Νετς που βρέθηκε την περασμένη Τρίτη όταν αστυνομικός σταμάτησε σε ένα δάσος της Βρετανίας το ζευγάρι που κουβαλούσε τη βαλίτσα με τη σορό της.

Όπως αναφέρει η Mirror, η 28χρονη φέρεται να ζούσε σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών για κάποιους μήνες πριν από τον θάνατό της.

Για τη δολοφονία της Φοίνιξ Νετς κατηγορείται η 27χρονη Γκαρίκα Κονίτα Γκόρντον και για συνέργεια ο 38χρονος Μάχες Σοράθιγια.

Το τελευταίο εύρημα στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη είναι ένα αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο ανακαλύφθηκαν ανθρώπινα λείψανα.

«Η σκηνή του εγκλήματος θύμιζε σφαγείο – Την έκοψαν με πριόνι»

Οι αστυνομικοί που έψαξαν σε ένα διαμέρισμα του ζευγαριού που κατηγορείται για τη δολοφονία της Φοίνιξ Νετς βρέθηκαν μπροστά σε ένα σκηνικό που θύμιζε «σφαγείο». Όπως γράφει η εφημερίδα «The Sun» οι αστυνομικοί βρήκαν ένα λουτρό αίματος στο σπίτι όπου το ζευγάρι φέρεται να χρησιμοποίησε ένα πριόνι για να τεμαχίσει την άτυχη γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστή.

«Οι άνδρες της αστυνομίας δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η σκηνή στο σπίτι του ζευγαριού θύμιζε σφαγείο. Ήταν σαν λουτρό αίματος,  βρήκαν ένα κυκλικό πριόνι. Οι δράστες έκοψαν τη γυναίκα στη μέση και έπειτα έβαλαν τα μέλη της σε βαλίτσες» περιέγραψε στην εφημερίδα μία πηγή προσκείμενη στην αστυνομία.