Αυτές είναι οι επόμενες αργίες και τα τριήμερα που έρχονται

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η φετινή αργία για την 28η Οκτωβρίου ευνόησε φέτος τους πολίτες της χώρας καθώς «έπεσε» Δευτέρα, με συνέπεια να έχουν τριήμερο… καθισιό. Φυσικά, οι εργαζόμενοι ήταν ακόμα πιο τυχεροί, καθώς ο καιρός τόσο το Σαββατοκύριακο, όσο και σήμερα, Δευτέρα παρέμεινε ιδιαιτέρως καλοκαιρινός, οδηγώντας μάλιστα αρκετούς ακόμα και στις παραλίες παρά το γεγονός ότι είναι Οκτώβριος. Για τους άτυχους, ωστόσο, που εργάζονται και στην αργία της 28ης Οκτωβρίου προβλέπονται ειδικές ρυθμίσεις για την αμοιβή τους, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσε το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζόμενων και Ανέργων της ΓΣΕΕ.

Μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου, ακολουθούν τα Χριστούγεννα του 2019. Η 25η Δεκεμβρίου 2019, ωστόσο, είναι Τετάρτη, έτσι ώστε θα δυσκολέψει, κάποιους, στο να τη συνδέσουν με το Σαββατοκύριακο. Ομοίως μεσοβδόμαδα «πέφτει» και η αργία της Πρωτοχρονιάς, καθώς η 1η Ιανουαρίου του 2020 είναι, επίσης, Τετάρτη. Η επόμενη αργία είναι τα Θεοφάνεια, τη Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, ενώ ακολουθεί η Καθαρά Δευτέρα στις 2 Μαρτίου του 2020. Σε ό,τι αφορά την επέτειο και την αργία της 25ης Μαρτίου του 2020 είναι επίσης Τετάρτη.

Tα τριήμερα βγαίνουν μετά το Πάσχα

Έπειτα ακολουθεί η αργία του Πάσχα με την Κυριακή του Πάσχα του 2020 να εορτάζεται στις 19 Απριλίου του 2020. Τα ευχάριστα νέα για τις αργίες του 2020 έρχονται μετά το Πάσχα, καθώς προκύπτουν δυο τριήμερα. Το πρώτο από τα δύο αφορά την απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς του 2020, η οποία «πέφτει» Παρασκευή, ενώ η δεύτερη είναι του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου του 2020. Λιγότερο ευνοϊκή θα είναι η αργία του Δεκαπενταύγουστου καθώς το 2020 η Κοίμηση της Θεοτόκου… σκοντάφτει σε Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα