Αυτά είναι τα θέματα σε Φυσική και Λατινικά

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Συνεχίστηκαν σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων οι Πανελλήνιες 2020, ενώ αύριο την σκυτάλη θα πάρουν οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Συγκεκριμένα σήμερα, όσοι ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών εξετάστηκαν στο μάθημα της Φυσικής (νέο και παλαιό σύστημα). Την ίδια ώρα όσον αφορά το μάθημα των Λατινικών αυτό εξετάζεται σήμερα μόνο για όσους συμμετέχουν με το παλαιό σύστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχή στις Πανελλήνιες 2020 είχε γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ ακολούθησαν τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού. Μετέπειτα στις 19/06 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σε Βιολογία και Κοινωνιολογία και πάλι ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού.

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στη Φυσική (ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ):

Το πρώτο σχόλιο: Τα θέματα καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη, είναι διαβαθμισμένα και αυξανόμενης δυσκολίας. Οι υψηλές βαθμολογίες θα κατακτηθούν από ψύχραιμους, καλά διαβασμένους υποψήφιους που έχουν την δυνατότητα αυτενέργειας.

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στη Φυσική (ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ):

Το πρώτο σχόλιο: Τα θέματα καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη και είναι διαβαθμισμένα. Απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους υποψήφιους.

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στα Λατινικά:

Το πρώτο σχόλιο: «Τα θέματα των Λατινικών εξετάζουν αποσπάσματα των κειμένων 14, 29, 38. Στηρίζονται στη θεωρία του σχολικού εγχειριδίου, καλύπτουν ευρύ φάσμα ύλης και απαιτούν προσοχή αλλά και συνδυαστική ικανότητα.»

Τα μαθήματα που απομένουν

Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2020, τη Δευτέρα (22/06), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στη Φυσική (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα