Αυτά είναι τα μέτρα της κυβέρνησης για το Μάτι

από fimotro

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε όλες τις κυβερνητικές δράσεις

Tις δράσεις της κυβέρνησης για τους πυρόπληκτους στο Μάτι ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πυρκαγιά που έκαψε 102 ανθρώπους.

Mεταξύ άλλων, ξεμπλοκάρονται τα 31 εκατομμύρια ευρώ για τους εγκαυματίες και τους πυρόπληκτους, τα οποία λιμνάζουν εδώ και 1 χρόνο στον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής,

Επίσης, καθαρίζεται το οικόπεδο στο Νέο Βουτζά στο οποίο συγκεντρώθηκε και παραμένει από πέρυσι τεράστια ποσότητα καύσιμης ύλης.

Επίσης, οι πολίτες με βαριά εγκαύματα θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα φάρμακα, σε θεραπεία, αλλά και σε κάθε άλλη ιατρική παροχή.

Οι πυρόπληκτοι στο Μάτι απαλλάσσονται για 5 χρόνια από τον ΕΝΦΙΑ. Το μέτρο αφορά συνολικά 4.334 κατοίκους. Για το σκοπό αυτό θα διατεθούν 10 εκατ. ευρώ από τον λογαριασμό αρωγής.

Ποσό 20 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για την αποκατάσταση και την ανάπλαση των περιοχών που επλήγησαν από την εθνική τραγωδία του περσινού Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα