Αφού έφαγε Κοτζιά, προειδοποίησε Καμμένο

από fimotro

Παρέμβαση με δημόσια δήλωση του πρωθυπουργού

Την αποδοχή της παραίτησης Κοτζιά ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με δημόσια δήλωσή του πριν από λίγο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε τον Ν. Κοτζιά άφησε σαφείς αιχμές κυρίως προς τον Π. Καμμένο, τον οποίο φωτογράφισε για διαφοροποίηση και διγλωσσία στην εξωτερική πολιτική. “Με πόνο καρδιάς αποδέχθηκα την παράιτηση του Ν., Κοτζιά” είπε ο πρωθυπουργός και απευθυνόμενος προς τους Σκοπιανούς ζήτησε να υπάρξει υπευθυνότητα ώστε να προχωρήσουν οι συνταγματικές αλλαγές που θα ψηφίσουν στην Βουλή τους. Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι θα αναλάβει ο ίδιος τα καθήκοντα του υπουργού Εξωτερικών .

Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός μετά την παραίτηση Κοτζιά ισορροπεί σε πολύ λεπτό σχοινί, στέλνει μήνυμα στον Καμμένο αλλά μαζί του δεν μπορεί να συγκρουστεί γιατί θα πέσει από τώρα η κυβέρνησή του. Σε όλες τις περιπτώσεις η κυβέρνηση Τσίπρα μετράει αντίστροφα καθώς πλέον είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρώσει ολόκληρη την θητεία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα