Αρνητικές γνώμες για Παππά, Σκουρλέτη και Κατρούγκαλο

Ενδιαφέρουσες απαντήσεις σχετικά με πολιτικά πρόσωπα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ προκύπτουν από την πανελλαδική έρευνα που έγινε από την 1η έως τις 2 Οκτωβρίου, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόρασης. Οι ερωτηθέντες που πήραν μέρος στην έρευνα κλήθηκαν να …αξιολογήσουν και ορισμένα από τα προβεβλημένα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ , όσο και από τη ΝΔ.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα:

• Για το Νίκο Παππά (υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής) αρνητική γνώμη έχει το 42% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, και το 67% των ψηφοφόρων της ΝΔ αντίστοιχα, ενώ αντίθετα το 32% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και 2% των ψηφοφόρων της ΝΔ έχουν θετική γνώμη.
• Για τον Κώστα Ζαχαριάδη (Διευθυντή της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ), το 30% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 3% των ψηφοφόρων της ΝΔ έχουν θετική γνώμη. Ενώ αντίθετα , αρνητική γνώμη έχουν το 20% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 39% των ψηφοφόρων της ΝΔ.
• Για τον αν. Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο θετική γνώμη έχουν το 10% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 3% των ψηφοφόρων της ΝΔ, ενώ αρνητική το 65% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 79% των ψηφοφόρων της ΝΔ αντίστοιχα.
• Το 37% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 1% των ψηφοφόρων της ΝΔ έχουν θετική γνώμη για τον Γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη , ενώ αντίστοιχα το 32% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 72% των ψηφοφόρων της ΝΔ έχουν αρνητική γνώμη για το στέλεχος του κόμματος.
• Για τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη, έχουν θετική γνώμη το 71% των ψηφοφόρων της ΝΔ και το 4% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αρνητική γνώμη έχουν το 10% των ψηφοφόρων της ΝΔ και το 75% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.
• Για τον Κωστή Χατζηδάκη Αντιπρόεδρο της ΝΔ, θετική γνώμη έχει το 20% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 67% της ΝΔ, ενώ αρνητική γνώμη έχει το 55% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 8% των ψηφοφόρων της ΝΔ.
• Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση , το 24% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 67% των ψηφοφόρων της ΝΔ έχουν θετική γνώμη για την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, ενώ αρνητική γνώμη έχει το 62% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 10% των ψηφοφόρων της ΝΔ, αντίστοιχα.
• Για τον Βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη , θετική γνώμη έχει το 10% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 60% της ΝΔ αντίστοιχα, ενώ αρνητική γνώμη έχει το 65% των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος και αρνητική γνώμη το 22% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Ολόκληρη η δημοσκόπηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα