Αδελφός Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Δεν τον έχω επισκεφθεί στη φυλακή

από fimotro

Ο αδελφός του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για πρώτη φορά για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν εμπλέκεται στο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω, λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο», τόνισε ο 30χρονος άνδρας μιλώντας στο «Live News», στην τηλεόραση του Mega.

Όπως είπε, μέχρι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, ο ίδιος και όλη η οικογένεια του πιλότου στεκόταν στο πλευρό του.

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους», συνέχισε. «Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Καρολάιν τη γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου», σημειώνει.

«Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι, λοιπόν, στο να μη γράφεται τίποτα το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα, λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση», κατέληξε ο 30χρονος αδελφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα