Άδειοι οι δρόμοι της πρωτεύουσας – Μόνο τουρίστες κυκλοφορούν στην Αθήνα

από fimotro

Η μεγαλύτερη έξοδος των τελευταίων ετών είχε ως αποτέλεσμα να έχουν φύγει σχεδόν όλοι οι κάτοικοι

Έρημη πόλη είναι από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα η Αθήνα, αφού οι δρόμοι είναι άδειοι, με τους Αθηναίους να προτιμούν τα χωριά, τα νησιά ή κοντινότερες εξορμήσεις.

Πρόκειται για το πρώτο ελεύθερο Πάσχα μετά από τρία χρόνια πανδημίας. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες του πρακτορείου Eurokinissi από το κέντρο της Αθήνας, όπου κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας που συνήθως επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο τέτοια ώρα, σήμερα είναι άδειοι με αποτέλεσμα οι λίγοι που έμειναν εντός των τειχών να κυκλοφορούν με ιδιαίτερη άνεση.

Υπενθυμίζεται ότι η μαζική έξοδος των Αθηναίων επιβεβαιώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, με τα πλοία για τα νησιά να αναχωρούν γεμάτα, ενώ στα διόδια σχηματίζονταν μεγάλες ουρές.

Χαρακτηριστικές της κατάστασης είναι οι παρακάτω εικόνες από το κέντρο της Αθήνας, όπου κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας που συνήθως επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο τέτοια ώρα, σήμερα είναι άδειοι με αποτέλεσμα οι λίγοι που έμειναν εντός των τειχών να κυκλοφορούν με ιδιαίτερη άνεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα