Άδ. Γεωργιάδης: Η ντροπή της Κρήτης, ο Πολάκης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για τον Σταμάτη Πουλή

από fimotro

Σκληρή επίθεση του υπουργού Ανάπτυξης στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, στον Παύλο Πολάκη, με αφορμή την αναβολή της δίκης στην υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης του Σταμάτη Πουλή από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό είναι ανανδρία, είναι δειλία. Είναι ντροπή. Είναι αυτό που είναι με λίγα λόγια το όνομα Παύλος Πολάκης. Γιατί αν είχε θάρρος και πίστευε στην κατηγορία θα ήταν σήμερα ο πρώτος στο δικαστήριο για να εξηγήσει γιατί ο Σταμάτης Πουλής είναι κλέφτης και γιατί η γυναίκα του έχει κάνει ψευδές πόθεν έσχες», λέει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η δήλωση του για τον Παύλο Πολάκη:

«Σήμερα το πρωί ξεκίνησα με μία ανάρτηση στο Twitter και μία διαδικτυακή ψηφοφορία για το εάν ο Παύλος Πολάκης, η «ντροπή της Κρήτης», θα τολμούσε να εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο για να υποστηρίξει την εναντίον του Σταμάτη Πουλή κατηγορία. Αυτές τις κατηγορίες που λέει μονίμως στο Facebook ή στο βήμα της Βουλής ή μέσα από τις σελίδες του φίλου του Κώστα Βαξεβάνη στο “Documento”.
Το κοινό ψήφισε 96% ότι δεν θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Και όπως πάντα, ο λαός έχει δίκιο. Εμφανίστηκε ο δικηγόρος του και ζήτησε διακοπή της δίκης για να μην τύχει η δίκη, λέει, πολιτική εκμετάλλευση.
Το δικαστήριο τού είπε, “όχι”. Και μετά ζήτησε ο δικηγόρος του διακοπή της δίκης, ακούστε γιατί. Γιατί, λέει, γράφτηκε ομιλητής στη Βουλή και θα μίλαγε για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας. Πότε; 43ος ομιλητής, στις 12 το βράδυ.
Το κατάλαβε το δικαστήριο και πάλι του είπε, “όχι”. Και τελικά ζήτησε αναβολή και πήρε αναβολή για ένα χρόνο. Κάθε κατηγορούμενος δικαιούται σε μία αναβολή εκ του νόμου, έχασε αυτή την αναβολή του χρόνου στα δικαστήρια.
Οφείλω, λοιπόν, να κάνω αυτό το μικρό βίντεο για να καταλάβετε όλοι σας την αλήθεια, τι έχει συμβεί με αυτό το ζευγάρι, με τον Σταμάτη Πουλή και την Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.
Όταν ο Παύλος Πολάκης ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας προσπάθησε να στήσει μία σκευωρία εναντίον μου με δήθεν παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Μέχρι και εξεταστική επιτροπή στη Βουλή κάναμε για αυτό.
Για να στηρίξει την κατηγορία ήθελε η υπηρεσία, η αρμόδια υπάλληλος να πιστοποιήσει ότι εγώ πήρα τηλέφωνο ή έδωσα εντολή να γίνουν αυτές οι προσλήψεις.
Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου αρνήθηκε να πει ψέματα. Δεν την ήξερα, ούτε την ίδια ούτε τον σύζυγό της. Τον είχα δει, αν θυμάμαι, μία δυο φορές ως Πρόεδρο των Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Πέραν τούτου ουδέν.
Όμως, η συνείδησή της, και η δική της και του συζύγου της, δεν τους επέτρεψε να συμπράξουν με τον Πολάκη σε μία σκευωρία εναντίον μου και εναντίον της Νέας Δημοκρατίας.
Τι έγινε, λοιπόν; Τους οδήγησαν σε δίωξη. Με ποια αντιεισαγγελέα; Με την κυρία Τουλουπάκη, μην σας κάνει εντύπωση. Και μάλιστα έχει ακόμα πιο ενδιαφέρον η ιστορία. Γιατί ο Σταμάτης Πουλής δεν ήταν καν στους αρχικά κατηγορούμενους, καθόταν εκεί χωρίς καμία εμπλοκή σε καμία πρόσληψη.
Αλλά όταν πήγε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής και αντιμετώπισε τον Πολάκη με θάρρος και γκρέμισε όλες του τις σκευωρίες, μετά η κυρία Τουλουπάκη θυμήθηκε ότι ευθύνεται και ο Σταμάτης Πουλής. Έτσι δούλευε τότε το «συνεργείο» του κυρίου Παπαγγελόπουλου και της κυρίας Τουλουπάκη στην ελληνική δικαιοσύνη.
Τι έγινε, λοιπόν; Έγινε δίωξη και θα δικαστούν όταν έρθει η ώρα τους. Όμως δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Για να μπορεί να τους διώξει από το ΚΕΕΛΠΝΟ και να τους απολύσει προχώρησε σε μία σειρά ψευδών κατηγοριών: Ψευδές πόθεν έσχες, κλοπή χρημάτων, υπερκοστολογήσεις για τις φακές και όλα τα άλλα που λένε διαρκώς οι Συριζαίοι στο Facebook και στο Twitter.
Μία προς μία, όποια κατηγορία φτάνει να δικαστεί ή να κριθεί σε δικαστικό συμβούλιο πέφτει. Και έτσι, λοιπόν, ο Σταμάτης Πουλής αθωώθηκε και για το ψευδές πόθεν έσχες και για τις υπερτιμολογήσεις στις φακές και τώρα για το ότι δήθεν είχε πάρει χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τα είχε βάλει στο λογαριασμό του.
Με πόρισμα 3.500 σελίδων, δικαιολόγησε μέχρι και το τελευταίο ευρώ στους λογαριασμούς του την περασμένη δεκαετία και αθωώθηκε πανηγυρικά. Αυτό έγινε χθες.
Σήμερα έτυχε το δικαστήριο όπου θα έπρεπε ο Πολάκης να πάει και να υποστηρίξει την κατηγορία που είπε ότι έχουν φάει λεφτά από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και τι προτίμησε να κάνει ο Πολάκης; Να το βάλει στα πόδια ως δειλός που είναι, γιατί είναι δειλία να χρησιμοποιείς το αξίωμά σου και τη δύναμη που σου δίνει η κομματική σου οντότητα για να βγαίνεις και να υβρίζεις δύο ανθρώπους, δύο δημοσίους υπαλλήλους που τους οδήγησες να χάσουν την δουλειά τους από το ΚΕΕΛΠΝΟ, που έστειλες λάσπη και συκοφαντία εναντίον τους και που όταν έρχεται η ώρα αυτό να πας να το αποδείξεις σε ένα δικαστήριο, το βάζεις στα πόδια.
Αυτό είναι ανανδρία, είναι δειλία. Είναι ντροπή. Είναι αυτό που είναι με λίγα λόγια το όνομα Παύλος Πολάκης. Γιατί αν είχε θάρρος και πίστευε στην κατηγορία θα ήταν σήμερα ο πρώτος στο δικαστήριο για να εξηγήσει γιατί ο Σταμάτης Πουλής είναι κλέφτης και γιατί η γυναίκα του έχει κάνει ψευδές πόθεν έσχες.
Χθες, πανηγύριζε στα social media γιατί η εισαγγελέας δεν άσκησε δίωξη εναντίον του στη μήνυση του Γιάννη Στουρνάρα. Θρίαμβος στα πληκτρολόγια. Πανηγυρισμοί από αυτόν και τον Βαξεβάνη. Σήμερα αντί να πάει στο δικαστήριο και να αποδείξει ότι ο Σταμάτης Πουλής είναι όσα του καταλογίζει τόσα χρόνια, το έβαλε στα πόδια και ζήτησε αναβολή, ο δειλός.
Γιατί; Για να αφήσει τους ανθρώπους αυτούς ακόμα να σέρνεται εναντίον τους όλη αυτή η εικόνα των δήθεν ανθρώπων που έκλεψαν χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η χθεσινή πανηγυρική αθώωση του Σταμάτη Πουλή ήταν για ένα δημοσίευμα αν θυμάστε, για τα στοιχεία που βρήκαν δήθεν από την κρύπτη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ήταν οι ιστορίες από την κρύπτη που αποδείχθηκαν ιστορίες… από τη λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί; Γιατί μπροστά στην αδημονία τους να πάρουν την εξουσία δεν υπολογίζουν ούτε ανθρώπινες συνειδήσεις, ούτε ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ούτε τίποτα. Και απέλυσαν δύο ανθρώπους από το ελληνικό δημόσιο. Είναι το πρώτο ζευγάρι στην ιστορία του ελληνικού δημοσίου που έχει απολυθεί, μόνο και μόνο για να πλήξουν εμένα και τη Νέα Δημοκρατία.
Αλλά στο τέλος έρχεται πάντα η ώρα της δικαίωσης.
Η σημερινή, λοιπόν, φυγομαχία του Παύλου Πολάκη να σας γίνει μάθημα, σε όλους εσάς του εύκολου πληκτρολογίου που γράφετε από κάτω «πόσο κάνουν οι φακές, Σταμάτη» και «τι είναι το πόθεν έσχες, Σταμάτη», για να διαπιστώσετε ότι αυτός που το βάζει τελικά στα πόδια δεν είναι ο Σταμάτης Πουλής αλλά ο Παύλος Πολάκης.
Όσον αφορά στους διορισμούς, ακόμα συζητάμε στα αλήθεια για ανθρώπους που δούλεψαν για 2,3 και 5 μήνες για 300, 500 και 600 ευρώ, για τέτοια ντροπή μιλάμε από τον ΣΥΡΙΖΑ που συντηρεί όλη αυτή την ιστορία μόνο και μόνο για να στηρίξει αυτό το δειλό συκοφάντη λασπολόγο.
Ειλικρινά, εγώ την Κρήτη την αγαπώ και τη σέβομαι. Είναι τόπος περήφανων ανθρώπων, σπουδαίων ανθρώπων, με μεγάλη ιστορία. Είναι κρίμα να τους εκπροσωπεί αυτός ο δειλός, αυτός ο συκοφάντης που σήμερα το έβαλε στα πόδια και δεν είχε το θάρρος να πάει αυτά που γράφει στο Facebook να τα πει σε μία αίθουσα δικαστηρίου και να κριθεί για αυτά από τους δικαστές.
Θέλω να πω στους δύο αυτούς ανθρώπους, στην Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και στον Σταμάτη Πουλή: σας έχω ζήσει 7 χρόνια, τιμώ το θάρρος σας, είμαι μαζί σας, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει όπως έχουν λάμψει στις τέσσερις από τις πέντε υποθέσεις και όλα θα πάνε όπως πρέπει, γιατί στο τέλος πάντα η αλήθεια νικάει. Στο τέλος πάντα το καλό νικάει. Στο τέλος πάντα το φως κερδίζει το σκοτάδι.
Να είστε καλά. Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και ψηλά το κεφάλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα