Τραγωδία: Νεκρός ο γιός του υφυπουργού Δημαρά

από fimotro

Απίστευτη τραγωδία για την οικογένεια του υφυπουργού Γιώργου Δημαρά, καθώς ο 38χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός σήμερα τα ξημερώματα.
Η είδηση του θανάτου του 38χρονου έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Πεντέλη, όπου διέμενε με τους γονείς του.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι πρόκειται για το γιο του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά. Ο θάνατός του σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια της τραγωδίας και να εξακριβωθεί αν η πτώση στο κενό είναι αποτέλεσμα δυστυχήματος ή αυτοκτονίας.
Την έρευνα έχει αναλάβει η Δ/νση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συλλυπητήρια Βούτση

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Συλληπητήρια Θεοδωράκη

Τα συλλυπητήριά του στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταυρος Θεοδωράκης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε:
«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο».

Ο Πάνος Καμμένος

Τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος”.

Συλλυπητήρια του ΣΥΡΙΖΑ

«Bαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα