Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας θα αφήσει καμένη γη

από fimotro

Για “συντριπτική” νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, έκανε λόγο ο σύμβουλος στρατηγικής του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εμφανίστηκς ωστόσο ανήσυχος για την κατάσταση στην οποία θα έχει περιέλθει μέχρι τότε η χώρα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε “πολεμικά κηρύγματα φανατισμού και ανευθυνότητας” τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο χθεσινό διάγγελμά του από την Ιθάκη.

“Ο κ. Τσίπρας διαχειρίζεται το τέλος του. Οι συνεργάτες του τον αποσταθεροποιούν και θα καταλήξει να δώσει μάχες χαρακωμάτων στο κόμμα του για να επιβιώσει”, ανέφερε ο σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο την επαύριο των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει σε “αντάρτικο βίας και ανομίας”, που θα θυμίζει την περίοδο της αντιπολίτευσής του στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

“Ο Τσίπρας θα αφήσει στη ΝΔ καμένη γη, εμείς όμως θα είμαστε έτοιμοι. Με μετριοπάθεια και ρεαλιστικό, δεσμευτικό πρόγραμμα, χωρίς να λέει πράγματα που δεν θα επαληθευτούν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμά του για την Ελλάδα στην επικείμενη ΔΕΘ”, πρόσθεσε ακόμη.

Αναφερόμενος τέλος στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε: “Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει αυτήν την συμφωνία. Ούτε θα έχετε Μητσοτάκη κόντρα στους Αμερικανούς. Σταθερά προσανατολισμένοι στη δυτική συμμαχία, με πολύ καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ, η χώρα θα έχει Μητσοτάκη που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Ελλάδας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα