30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Φ. Βρυώνης

από fimotro

Στο ΣτΕ θα προσφύγει ο Βρυώνης προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του ΕΣΡ που δεν ενέκρινε την χορήγηση άδειας για κανάλι πανελλαδική εμβέλειας κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να δικαιώσει τον επιχειρηματία Φ. Βρυώνη και να πάρει τελικά άδεια!

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το ΔΣ της » Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε.», μετά την σημερινή απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία απερρίφθη ο φάκελος υποψηφιότητας της εταιρίας μας για μια πανελλαδική τηλεοπτική άδεια, ανακοινώνει τα ακόλουθα :

1. Η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.» σέβεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ως Ανεξάρτητη Αρχή. Αλλά θεωρεί την σημερινή απόφαση νομικά εσφαλμένη και ουσιαστικά άδικη.

2. Η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.», ασκώντας τα εκ του νόμου δικαιώματά της, θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αιτούμενη την ακύρωση της άδικης και βλαπτικής, για τα συμφέροντα της εταιρίας και τους εργαζομένους της, απόφασης αυτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα