30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Δεν θα κυρώσει την συμφωνία με Σκόπια

από fimotro


Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα κυρώσει την συμφωνία με τα Σκόπαι έστειλε ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος προειδοποίησε στην οικονομία ότι η συμφωνία του eurogroup φέρνει πρόσθετα μέτρα ύψους 5.1 δις ευρώ και έναν μηχανισμό εποπτείας. Καμία χώρα που βγήκε από πρόγραμμα δεν είχε τέτοια αντιμετώπιση όπως η Ελλάδα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

«Από 1.1. 2019 έρχεται 4ο μνημόνιο. Τελειώνει το τυπικό πρόγρμμα αλλά δεν τελειώνουν τα μέτρα» πρόσθεσε και χαρακτήρισε γι’ αυτό το λόγο προκλητική τη φιέστα στο Ζάππειο. Αυτή η φιέστα είχε τον χαρακτήρα πρόκλησης σημείωσε.

Μια αξιόπιστη κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορέσει μετά από έναν χρόνο να επαναδιαπραγματευτεί τους στόχους και να κάνει στοχευμένες κοινωνικές παροχές είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ είπε…. ότι αυτή τη συμφωνία η ΝΔ δεν θα την ψηφίσει και δεν θα την κυρώσει. Και προειδοποίησε: Εάν η συμφωνία με την ΠΓΔΜ κυρωθεί από τη σημερινή Βουλή τότε τα περιθώρια ελιγμών για την επόμενη κυβέρνηση θα είναι εξαιρετικά στενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα