30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 45 εκατ. ευρώ το νέο μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας

από fimotro

Το νέο μεγάλο αστέρι της Σάντος, ο 17χρονος Ροντρίγκο, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού των 45 εκατ. ευρώ με τον παίκτη να μετακομίζει στην Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2019 υπογράφοντας μέχρι το 2025.

Είναι το νέο αστέρι της Σάντος και του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 17χρονο επιθετικό Ροντρίγκο ο οποίος με τις εμφανίσεις του ανάγκασε την Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 40 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Την είδηση ανακοίνωσε η Σάντος η οποία ξεκαθάρισε πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Βραζιλία μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ώστε να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο και στη συνέχεια έχοντας κλείσει και τα 18 θα μετακομίσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι Μαδριλένοι θα πληρώσουν άμεσα το ποσό των 20 εκατ. ευρώ ενώ το υπόλοιπο μισό σε δόσεις, ενώ 5 εκατ. ευρώ θα λάβει η πλευρά του που κατέχει το 20% των δικαιωμάτων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα