30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Aυτός είναι ο 67χρονος που σκότωσε την αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στον Αγιο Δημήτριο (βίντεο)

από fimotro

«Σας ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεν είχα άλλη επιλογή, άλλωστε κανένας και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας μου πριν από λίγο καιρό…».

Τα παραπάνω, αναφέρει μεταξύ άλλων ο 67χρονος που σκότωσε την αδερφή του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 67χρονος μαχαίρωσε την αδελφή του σε λαιμό και στήθος. Ο ίδιος φέρεται στη συνέχεια να έκοψε τις φλέβες τους.

Οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα άτομο με βαθιά ψυχολογικά προβλήματα και με εμμονή ότι αν πέθαινε λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, θα έμενε μόνη της η 62χρονη αδελφή του.

Η εγχείρηση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα ο δράστης και αυτόχειρας του δημιούργησε την έντονη εμμονή ότι θα πεθάνει και άρα θα αφήσει μόνη στη ζωή την αδελφή του. Μάλιστα, στην επιστολή, κάνει αναφορά και σε κάποια προβλήματα υγείας της αδελφής του, τα οποία όμως σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών δεν ήταν σοβαρά, αφού η δολοφονημένη γυναίκα έπασχε απλώς από ιλίγγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα