29 Μαρτίου 2024 / 12:09 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:09 πμ

Εγκληματική ασχετοσύνη: Ο Σφαιρόπουλος έβαλε τον Αγραβάνη να παίξει με κομμένο χιαστό!!!

από fimotro

Την άποψή μας για τον Σφαιρόπουλο την έχουμε γράψει από την περσινή χρονιά. Μπορεί να είναι ένας ευπρεπής άνθρωπος, μπορεί να έχει θεωρητικές γνώσεις του μπάσκετ, για προπονητής στον Ολυμπιακό δεν κάνει. Ενδεχομένως να μην κάνει ούτε για… δεύτερος προπονητής! Μπορεί ορισμένοι ρεπόρτερς του Ολυμπιακού να τον στηρίζουν με εμετικό τρόπο και να έχουν και αυτοί ευθύνη για το χάλι της ομάδας, εμείς όμως θα γράψουμε την αλήθεια. Δυο είναι τα βασικά κριτήρια για την αξιολόγηση ενός προπονητή. Οι τίτλοι και το επίπεδο θεάματος που παίζει μια ομάδα. Για το πρώτο ας μην το συζητήσουμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου έχει γίνει καλύτερος πελάτης του ΠΑΟ και τώρα τελευταία της ΑΕΚ ακόμα και από την περίοδο που έπαιζε στους… τσίγκους του Παπαστράτειου! Στην Ευρωλίγκα τα πήγε καλύτερα. Λόγω της ομοιογένειας που έχει επί χρόνια η ομάδα μπήκε στα Final Four, πέρασε σε τελικούς, αλλά από τίτλους… γιοκ! Αυτός είναι ο Σφαιρόπουλος, αυτές τις δυνατότητες έχει, ας τον κρατήσουν λοιπόν οι Αγγελόπουλοι για να μην πάρουν και φέτος κανένα τίτλο! Για το θέαμα; Αυτό και αν δεν πρέπει να σχολιάσουμε. Άμυνα, άμυνα, άμυνα, θέαμα μηδέν!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο άνθρωπος αποδεικνύεται χειρότερος και από εγκληματίας. Είτε φταίει ο ίδιος, είτε φταίει το ιατρικό τιμ, είτε φταίνε και οι δυο μαζί το να χρησιμοποιείς έναν παίκτη που έχει πάθει ρήξη χιαστού, χωρίς να μπορείς να αντιληφθείς την σοβαρότητα του προβλήματος ακόμα και στην περίπτωση που φταίνε οι γιατροί, δεν κάνεις για προπονητής. Να θυμίσουμε ότι το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί για λίγα λεπτά πέρσι στο ΣΕΦ με τον Γιάνγκ. Έκοψε τον χιαστό του, βγήκε στον πάγκο και μετά από 2-3 λεπτά τον έβαλε βασικό και πάλι στο γήπεδο κουτσάινοτας για να πάρει ριμπάουντ!

Κοιτώντας το… χρονοδιάγραμμα της απουσίας του Δημήτρη Αγραβάνη, θα δει κανείς πως o νεαρός άσος χτύπησε στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ, που διεξήχθη στις 17/11. Ο Αγραβάνης αποκόμισε ένα χτύπημα στο γόνατο και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε λίγες ώρες μετά, έδειξε πως είχε υποστεί κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου.

Ο Αγραβάνης δεν αγωνίστηκε στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού (με Κολοσσό στη Basket League και με Αρμάνι, Βαλένθια στην Euroleague), ενώ επέστρεψε για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο (3/12), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας, ο Αγραβάνης αγωνίστηκε για 6:37″, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 6/12, ο 23χρονος φόργουορντ αποχώρησε από την προπόνηση με άμεση πλήξη επί δεξιού γόνατος και κάκωση τένοντα τετρακεφάλου (βάσει της επίσημης ενημέρωσης των «ερυθρόλευκων».

Έτσι, ο Αγραβάνης έμεινε εκτός αποστολής στις αναμετρήσεις με την Ρεάλ και την Μπάμπεργκ, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ενημερώνει την επομένη του παιχνιδιού με τους Γερμανούς πως ο διεθνής άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το ζητούμενο στη προκείμενη περίπτωση και αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός πως ο σοβαρός τραυματισμός του Αγραβάνη δεν διαπιστώθηκε έγκαιρα, αλλά χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας μήνας για να υπάρξει ορθή διάγνωση!!!

Μάλιστα, αυτό δε συνέβη σε κάποιο τυχαίο σωματείο, αλλά σε ένα απόλυτα οργανωμένο club, στο οποίο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αγραβάνης αγωνίστηκε κόντρα στον Κόροιβο έχοντας ενοχλήσεις, οι οποίες δεν μπήκαν στο… κεντρικό κάδρο του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού εξαιτίας της γερής κράσης και της δύναμης που χαρακτηρίζει τον 23χρονο φόργουορντ. Η κατάσταση της υγείας του μπορεί να μην επιδεινώθηκε (καθώς αναφερόμαστε σε πρόβλημα στο χιαστό), αλλά αν μη τι άλλο η καθυστέρηση της διάγνωσης προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά.

Σ.Σ. Fimotro: Ο Σφαιρόπουλος αν και την έχει ξαναπάθει παλαιότερα με τον Γιάνγκ, πίστεψε πως ο Αγραβάνης δεν έχει κάτι σοβαρό, όμως το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πως ο διεθνής άσος δεν θα ξαναπαίξει φέτος μπάσκετ! Εγκληματικές ευθύνες και λάθη. Και ακόμα δεν έχει παραιτηθεί κανείς! Μόνο στον μπασκετικό Ολυμπιακό γίνεται αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα