30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει λουκέτο στην καθημερινή Αυγή

από fimotro

Η κομματική εφημερίδα δεν εκσυγχρονίστηκε, δεν ξέφυγε από την Κουμουνδούρου και μοιραία έρχεται το τέλος της

Μια εφημερίδα με πορεία και ιστορία πολλών ετών και έντονο κομματικό χαρακτήρα, η καθημερινή εφημερίδα Αυγή οδεύει ολοταχώς για κλείσιμο, καθώς δεν έχει σοβαρά έσοδα, πουλάει μερικές δεκάδες φύλλα και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο καιρό δεν θα έχει την οικονομική δυνατότητα να την στηρίξει μετά τις εκλογές.

Μαθαίνουμε ότι είναι οριστική η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να διακόψει την χρηματοδότηση της Αυγής αμέσως μετά τις εκλογές. Θα κρατήσει μόνο το Κυριακάτικο φύλλο και αυτό δεν θα μπορέσει να στηριχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το εντυπωσιακό με την Αυγή και την αδυναμία της να εκσυγχρονιστεί στα νέα δεδομένα της εποχής είναι ότι αρνητική πορεία ακολουθεί και η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας την οποία διαβάζουν λίγοι, ενδιαφέρει μόνο κάποια κομματικά στελέχη της Κουμουνδούρου και πως και ότι και να γράψει δεν ενδιαφέρει και δεν απασχολεί κανένα.

Αρνητικές εξελίξεις, όχι για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που οδεύει σε μονοψήφια ποσοστά από τα εγκληματικά λάθη του, αλλά για τους εργαζόμενους που δεν ευθύνονται σε τίποτα.

Σ.Σ. Fimotro: Άλλη μια καθημερινή εφημερίδα με κομματικά χαρακτηριστικά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑθα κλείσει μετά τις εκλογές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα