30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: 7χρονος επέστρεφε από τη θεραπεία καρκίνου και σώθηκε

από fimotro

Ο πατέρας του 7χρονου μίλησε και περιέγραψε πως κατάφερε να σωθεί ο γιος του

Ανάμεσα στους επιβάτες του μοιραίου τρένου που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπινες ψυχές στα Τέμπη ήταν και ένας 7χρονος.

Ο 7χρονος επέστρεφε μετά από τη θεραπεία καρκίνου και ταξίδεψε με το Intercity 62 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του 7χρονου μίλησε στο ΜΕGA και περιέγραψε πως κατάφερε να σωθεί ο γιος του, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά πως ο ο 7χρονος σώθηκε από θαύμα.

«Θαύμα ήταν. Σκίστηκε η λαμαρίνα σε ένα σημείο, εκεί στο βαγόνι τους. Βγήκαν από μία τρύπα βοηθήσαν και κάτι παιδιά που ήταν μαζί στην ίδια την καμπίνα και μπόρεσαν και βγήκαν. Βγήκαν από τους πρώτους γι’ αυτό βγήκαν λιγότερο τραυματισμένοι. Είχε κάτι μώλωπες στον αυχένα, λίγο κάτω από το ματάκι του, στην μέση του είχε λίγο, στην κοιλιά του, είχε κάτι μώλωπες».

Ο πατέρας του μικρού αγοριού θα πει πως το παιδί έλεγε πως δεν ήθελε να πεθάνει. Οι ίδιοι νιώθουν τυχεροί που επέζησαν, αλλά η θλίψη είναι ανείπωτη για όσους δεν τα κατάφεραν.

«Κάποιες στιγμές και αυτό το λέει, το αναφέρει ότι δεν ήθελε να πεθάνει, δεν ήθελε να καεί. Του έχει μείνει. Ο μικρός μου έχει καρκίνο. Από το νοσοκομείο γυρνούσαμε, από το Ελπίδα από κάτω, είχαμε κάνει κάτι εξετάσεις. Και γυρνούσαμε με το τρένο εκείνη την ημέρα. Γενικά ήμασταν από τους τυχερούς, αλλά δεν μπορούμε να χαρούμε, τόσα παιδιά φύγανε», δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα