30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Νέα γκάφα Τσίπρα: Υιοθέτησε δημοσίευμα για την Κεραμέως το οποίο έχει διαψευστεί!

από fimotro

Τραγικά λάθη από τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαιώνουν δεν έχει κανένα σοβαρό σύμβουλο δίπλα του

Με τη λογική των τρολ του διαδικτύου ο Αλέξης Τσίπρας υιοθέτησε άκριτα δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, αναφορικά με την Νίκη Κεραμέως, στο οποίο γινόταν λόγος για χρέος της υπουργού Παιδείας για απλήρωτα διόδια. Για να λάβει την απάντηση περί θλιβερού γεγονότος και άκριτης υιοθέτησης δημοσιευμάτων αλλά και για «fake news δια στόματος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» από την υπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη επιχείρησε για μια ακόμη φορά να κάνει το γνωστό χιούμορ που όμως τελικά αναδεικνύει πως δεν απέχει ορισμένες φορές από την τακτική και τη λογική των τρόλ του διαδικτύου. Στο πλαίσιο αυτό και απαντώντας σε σχετική ερώτηση  σημείωσε ότι «11 ακίνητα έχει η κα Κεραμεως.  Εντάξει, ξέχασε σε κάποιο να πληρώσει τα κοινόχρηστα της. Όταν έχεις τόσα πολλά που να θυμηθείς πληρώσεις».

Παραγνωρίζοντας το γεγονός πως ουδέποτε έχει σχολιάσει ακίνητη περιουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργών της κυβέρνησης του, ούτε καν τις αγορές στις οποίες προέβη ευρωβουλευτής του ενοικιάζοντας μάλιστα στη συνέχεια τα ακίνητα σε ΜΚΟ, το γεγονός πως προχώρησε στον ως άνω σχολιασμό επιβεβαιώνει πως η στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων με κάθε τρόπο θα ενταθεί με την πάροδο του χρόνου.

Πολύ δεν περισσότερο τη στιγμή κατά την οποία η Νίκη Κεραμέως είχε ήδη απαντήσει για το δημοσίευμα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά  την ύπαρξη χρέους από την μη καταβολή κοινοχρήστων. Συγκεκριμένα η  υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Ν.Δ είχε ξεκαθαρίσει πως:

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός οτι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.  Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας.»

Φυσικά η Νίκη Κεραμέως δεν άφησε αναπάντητη και την αναφορά Τσίπρα χαρακτηρίζοντας ως θλιβερό το γεγονός ότι υιοθετεί άκριτα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα με ανάρτησή της στο twitter τονίζει τα εξής: «Θλιβερό που ο @atsipras υιοθετεί άκριτα ένα συκοφαντικό δημοσίευμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και έχει διαψευσθεί από νωρίς το πρωί. Fake news δια στόματος ακόμη και Αρχηγού της Αξ. Αντιπολίτευσης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα