30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Νέες καταθέσεις – Τι αποκαλύπτουν οι φίλες της

από fimotro

Το «Φως στο Τούνελ» εντόπισε τις φίλες της Άρτεμης, που μίλησα στην κάμερα της εκπομπής για τα όσα έγιναν πριν η νεαρή κοπέλα εξαφανιστεί.

«Πάει ο νους μας στο κακό. Και για μας δεν είναι εύκολο, δε μας είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Γενικά η Άρτεμις ήταν κλειστή σαν χαρακτήρας, δύσκολα ανοιγόταν. Μας είχε πει ότι έψαχνε δουλειά, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ήθελε απλά το χαρτζιλίκι της. Γνωρίζαμε και για το αγόρι που είχε βγει ραντεβού, αλλά ήταν μία απλή γνωριμία» ανέφερε .

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο οικογενειακό της περιβάλλον, απάντησε: «Πίσω από τις κλειστές πόρτες κανείς δεν ξέρει τι γίνεται, αλλά όταν πηγαίναμε οι φίλες της στο σπίτι, φαινόντουσαν όλα φυσιολογικά».

«Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός. Ειδικά στην αρχή φοβηθήκαμε με την όλη υπόθεση. Μας έχει επηρεάσει. Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάπου καλά και ότι θα γυρίσει», κατέληξε.

«Φοβάμαι πως της έχει συμβεί κάτι κακό»
Μία από τις κολλητές φίλες της αγνοούμενης από το Κορωπί, αναφέρει στο «Τούνελ» ένα περιστατικό που συνέβη το καλοκαίρι πριν από την εξαφάνιση και πιθανόν να σχετίζεται με αυτή.

«Μία ημέρα μέσα στο καλοκαίρι την έψαχναν οι γονείς της γιατί έλειπε για ώρες. Σ΄ εμένα είχε πει πως θα πήγαινε μόνη της για μπάνιο προς τη Βάρκιζα. Δεν την πίστεψα ωστόσο… Είναι πολλά τα σενάρια που μου περνάνε από το μυαλό. Φοβάμαι πως της έχει συμβεί κάτι κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα