30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Τζόκοβιτς: Συνεχίζεται το θρίλερ με την απέλασή του – Δείτε που μεταφέρθηκε

από fimotro

Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που έως τις 05:00 το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) δεν είχε αναχωρήσει από την Μελβούρνη.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας προχώρησε στην απέλασή του, καθώς έφτασε στην χώρα με ιατρική εξαίρεση για να συμμετάσχει στο Australian Open που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου, όμως δεν είχε κάποιο ή κάποια από τα απαιτούμενα έγγραφα για να την υποστηρίξει με αποτέλεσμα να μην του χορηγηθεί visa παραμονής.

Οι αρχές της Μελβούρνης τον μετέφεραν από το αεροδρόμιο Τουλαμαρίν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κάρλτον, με media της χώρας να υποστηρίζουν ότι σε αυτό το ξενοδοχείο μένουν 46 μετανάστες, αρκετοί από αυτούς για εννέα-δέκα χρόνια. Δημοσιογράφος του Guardian Australia δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται τα μηνύματα “περάστε εντός, ελεύθερα βασανιστήρια” και “30 άνθρωποι βασανίζονται για 3089 ημέρες, όλοι τους κάτω από 35 ετών” στον τοίχο και σε μία ξύλινη επιφάνεια.

Αυτό που ακουγόταν ως φήμη την τελευταία ώρα, είναι πλέον γεγονός. Οι αρχές της Βικτόρια απέρριψαν την visa του Νόβακ Τζόκοβιτς και του ζήτησαν να αποχωρήσει από την Αυστραλία στην διάρκεια της ημέρας, την ώρα που οι δικηγόροι του Σέρβου τενίστα καταθέτουν έφεση ώστε ο Νόλε να μείνει στην Μελβούρνη και να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open.

Ο Τζόκοβιτς και οι άνθρωποί του (προπονητής, φυσιοθεραπευτής κτλ.) έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/1) στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν, χωρίς να έχουν όμως τα απαραίτητα έγγραφα. Ο Σέρβος είχε πάρει ιατρική εξαίρεση, ο πρωθυπουργός της χώρας είχε προαναγγείλει την αυστηρή εξέτασή της και τελικά, μετά από σχεδόν εννέα ώρες στις οποίες συνέβησαν πολλά, η απόφαση για την απόρριψη της visa έκλεισε (;) την υπόθεση σύμφωνα με την ιστοσελίδα theage.com και τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Πολ Σάκαλ.

Από τη στιγμή που οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς έχουν αναλάβει δράση, η λογική λέει ότι ίσως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες ανατροπής, ελάχιστες ενδεχομένως καθώς φαίνεται πως οι Αυστραλοί είχαν σχεδιάσει τις κινήσεις τους πριν από την άφιξη του Σέρβου στην χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα