30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Μονόδρομος η αποπομπή Παππά

από fimotro

Ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για το White House και τον Νίκο Παππά, λέγοντας πως «πολλά από αυτά τα οποία μαθαίνουμε τώρα έρχονται και υποστηρίζουν την άποψή μας, ότι το 2016 επιχειρήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ μία προσπάθεια χειραγώγησης του μιντιακού τοπίου. Τώρα μαθαίνουμε τις λεπτομέρειες για ύποπτες διαδρομές χρήματος, οι οποίες σαφέστατα και πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη, αλλά και από τις αρμόδιες φορολογικές Αρχές. Αλλά είναι καινούργια όλα αυτά; Είχα μιλήσει στη Βουλή το 2016 για την υπόθεση αυτή, για τα βοσκοτόπια, για τους δανεισμούς από την Τράπεζα Αττικής».

«Υπάρχει ένα ζήτημα όταν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τέως Πρωθυπουργός δεν δίνει επαρκείς εξηγήσεις για το στενότερο συνεργάτη του. Αυτό είναι κάτι το οποίο δυσκολεύομαι να το αντιληφθώ και νομίζω ότι είναι μία εξήγηση την οποία ο κ. Τσίπρας οφείλει και στους δικούς του υποστηρικτές. Πιστεύω ότι η αποπομπή του κ. Παππά, είναι μονόδρομος, αλλά αυτό το ζήτημα αφορά τον κ. Τσίπρα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα