30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Δικηγόρος 33χρονης για Μαρκέλλα: Ήθελε να τη φροντίσει, δεν τη βίασε

από fimotro

Ο Βασίλης Νουλέζας παρουσίασε την υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης «κοκκινομάλλας» που κατηγορείται για την υπόθεση εξαφάνιση της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

Να φροντίσει και να δώσει καινούργια ρούχα στη10χρονη Μαρκέλλα, ήθελε η 33χρονη«κοκκινομάλλα», σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας.

Η κατηγορούμενη για την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό), θα απολογηθεί τη Δευτέρα, με τον δικηγόρο της να ξεκαθαρίζει ότι η ίδια αρνείται την απαγωγή και τον βιασμό.

«Η κατηγορούμενη είναι ψυχικά καταρρακωμένη και μεταμελημένη και ζητάμε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια της ανήλικης, την οποία αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Σε ότι αφορά στις κατηγορίες, έχουμε 4 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα. Το κοριτσάκι το γνώριζε πολλά χρόνια, είναι και η ίδια μητέρα ενός ανήλικου παιδιού 78 ετών. Η πρωταρχική πρόθεσή της ήταν να τη φιλοξενήσει, να της δώσει καθαρά ρούχα και να τη φροντίσει», τόνισε μεταξύ άλλων στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Δεν είχε πρόθεση για σεξουαλική πράξη, άλλωστε τα ευρήματα της ιατροδικαστικής δικαιώνουν την άποψη και τη θέση της. Διανυκτέρευσε εκεί το κορίτσι, την φρόντισε, την έκανε μπάνιο, της έδωσε ρούχα, φαγητό και όταν αντιλήφθηκε ότι έχει καταγγελθεί πανικοβλήθηκε και η ίδια και το κορίτσι που άρχισε να κλαίει. Την έβαλε να κοιμηθεί κι εκεί ξεκίνησαν τα σφάλματα. Της έδωσε ένα ηρεμιστικό για να κοιμηθεί. Το πρωί η Μαρκέλλα δεν ξυπνούσε και εκεί έγινε το δεύτερο σφάλμα, που της έδωσε κάποιο χάπι ναρκωτικό που χορηγείται με συνταγή για να αφυπνιστεί. Ήταν καλά, φάγανε μαζί, μίλαγαν, γέλαγαν, χόρευαν και την 3η μέρα, αντιλαμβανόμενη τη θέση που έχει περιέλθει να την επιστρέψει, δίνοντάς της χρήματα. Όταν την αποχαιρέτησε η μικρή είπε στην εντολέα μου σε ευχαριστώ για όλα, σ’ αγαπώ, μακάρι να ήσουν δεύτερη μητέρα μου».

Για τις κατηγορίες περί ασέλγειας: «Την αρπαγή και τον βιασμό δεν τα δέχεται. Όταν την έκανε μπάνιο αναγκαστικά την  αγκάλιασε, τη χάιδεψε, την άλειψε με κάποιο σαμπουάν ή λάδι. Σε αυτά τα πλαίσια. Παραδέχεται την προμήθεια ναρκωτικών και την κατηγορία ασέλγειας στα πλαίσια που σας περιέγραψα. Η ανήλικη την ακολούθησε με τη θέλησή της. Τη γνώριζε, δεν την αποστέρησε την ελευθερία».

Για τα ναρκωτικά: «Τα Xanax δεν είναι ναρκωτικά μπορεί να τα πάρει ο οποιοσδήποτε. Δεν της χορήγησε ναρκωτικά για να κάμψει την αντίστασή της για σεξουαλική πράξη. Κοιμήθηκε η μικρή και μέχρι να ξυπνήσει δεν την άγγιξε και αυτό θα αποδειχθεί».

Εδώ κρατούσε τη 10χρονη η «κοκκινομάλλα»

Εν τω μεταξύ, ο ΑΝΤ1 έδειξε σήμερα πλάνα από το διαμέρισμα στο οποίο κρατούσε τη 10χρονη Μαρκέλλα η 33χρονη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το διαμέρισμα είναι στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας λίγα μέτρα από το πρατήριο καυσίμων που εντοπίστηκε η 10χρονη μαθήτρια. Στην πόρτα ασφαλείας του διαμερίσματος υπάρχουν τα σημάδια από τη Σήμανση, καθώς οι Αστυνομικοί στην έρευνα που έκαναν εντόπισαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ άλλων και ερωτικά βοηθήματα.

«Οι αποκαλύψεις μού προκαλούν δέος» λέει ο αδελφός της

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αδελφός της 10χρονης αναφέρθηκε στις τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την απαγωγη της. «Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω» δήλωσε και τόνισε ότι εύχεται «να μην υπάρξει ξανά ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά». «Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της», πρόσθεσε ο νεαρός.

Από την πλευρά της, η συνήγορός του Ανθούλα Ανάσογλου απήυθυνε έκκληση «να μη γίνονται λεπτομερείς περιγραφές», καθώς στιγματίζεται το παιδί.

«Η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα»

«Δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον», τόνισε ο έτερος συνήγορος του αδελφού της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος, έκανε λόγο για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Το παιδί της «κοκκινομάλλας» πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τη 10χρονη

Ο αδελφός της Μαρκέλλας, μιλώντας χθες στο Mega, υποστήριξε ότι η μικρή πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την κόρη της 33χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αδελφός της, η μικρή πήγαινε στο ίδιο σχολείο, με την κόρη της «κοκκινομάλλας», της γυναίκας που ομολόγησε ότι την άρπαξε, την νάρκωσε και ασέλγησε σε βάρος της. Ο αδελφός της μικρής Μαρκέλλας, εξέφρασε και το παράπονό του μιλώντας στο MEGA, για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δει την αδερφή του και μαθαίνει νέα της, μόνο από τα ΜΜΕ.

Νέο βίντεο από τη στιγμή που η 33χρονη αφήνει τη Μαρκέλλα στο βενζινάδικο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 33χρονη αφήνει στο βενζινάδικο την 10χρονη Μαρκέλλα φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο, η μαθήτρια προσπαθεί να καταλάβει που βρίσκεται. Η αστάθεια στο βηματισμό της είναι εμφανής.

Το χρονικό της αρπαγής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 33χρονη προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε, την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Κατά τον εντοπισμό της, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Παραλία Κατερίνης, η 33χρονη βρέθηκε «κουρεμένη γουλί», στοιχείο που αξιολογείται από αστυνομικούς ως προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών. Μάλιστα, στην κατοχή της είχε ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα