30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Στάχτη έγινε εργοστάσιο στην Αυλίδα – Δείτε φωτογραφίες από τις καταστροφές

από fimotro

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 15 οχήματα σε συνεργασία με την πυρασφάλεια του εργοστασίου, κατάφεραν μέσα σε μία περίπου ώρα να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες σε εργοστάσιο στην Αυλίδα.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στην Αυλίδα το απόγευμα της Πέμπτης με τις ισχυρές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή να την θέτουν υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με το lampiareport.gr η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 5 το απόγευμα στο εργοστάσιο της ΙΝΤΕΡΚΕΜ στο Βαθύ Αυλίδας, σε χώρο που γινόταν επεξεργασία με ελαιόθερμα.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 15 οχήματα σε συνεργασία με την πυρασφάλεια του εργοστασίου, κατάφεραν μέσα σε μία περίπου ώρα να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, χωρίς να κινδυνέψει άνθρωπος αλλά και να περιορίσουν τη ζημιά μόνο στο χώρο παραγωγής.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο μήνες είχε εκδηλωθεί και πάλι πυρκαγιά στο ίδιο εργοστάσιο, με την Πυροσβεστική και πάλι να επεμβαίνει γρήγορα και να προλαβαίνει τα χειρότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα