30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Παραδόθηκαν οι Ρομά που σκότωσαν την 73χρονη

από fimotro

Παραδόθηκαν οι δύο δράστες της δολοφονίας της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους. Οι δράστες, που είναι δύο Ρομά, εμφανίστηκαν σε αστυνομικό τμήμα στα Μέγαρα και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και πλέον αναμένεται να μεταφερθούν στο Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο όχημα που παρέσυρε και σκότωσε την 73χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν και αυτός που φώναξε στην ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της.

Στην Ασφάλεια, και ειδικότερα στο τμήμ Ανθρωποκτονιών έχουν κληθεί ο σύζυγος και ο γιος της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να τους αναγνωρίσουν.

Σημειώνεται ότι οι δύο Ρομά που σκότωσαν την άτυχη 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους, ένας 35χρονος και ένας 30χρονος, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας είχαν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο 30χρονος φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο όχημα που παρέσυρε και σκότωσε την 73χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν και αυτός που φώναξε στην ηλικιωμένη να βγει έξω από το σπίτι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα