30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Στο ποσοστό – ρεκόρ 66% έφτασε ο Πατούλης!

από fimotro

Εντεκα στις 13 περιφέρειες κερδίζονται από υποψηφίους που στήριξε η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των περιφερειών που έδωσε η Singular Logic:

Περιφέρεια Αττικής: Γιώργος Πατούλης με 66,2%

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Νεκτάριος Φαρμάκης με 56,4%

Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας Θράκης: Χρήστος Μέτιος με 51,1%

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παναγιώτης Nίκας με 52,7%

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Φάνης Σπανός με 51,4%

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Ρόδη Κράτσα με 59,1%

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Κων/νος Μουτζούρης με 55,1%.

Πατούλης: Θα πάμε καλύτερα

«Αξίζουμε καλύτερα, θα πάμε καλύτερα στο μέλλον», δήλωσε ο Γ. Πατούλης από το κεντρικό εκλογική του κέντρο. Ευχαρίστησε τους πολίτες της Αττικής για τη μεγάλη νίκη, την στήριξη και την εμπιστοσύνη. «Αυτή η στήριξη είναι η μεγάλη δύναμη για να πάμε μπροστά την Αττική. Πετύχαμε όλοι μαζί. Τώρα είναι η σειρά μας να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη σας. Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε μέρα νύχτα για να πάμε μπροστά, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο καλύτερο».

Ο Γ. Πατούλης υποσχέθηκε να μην χάσει μια ημέρα ώστε να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα. «Σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξή μας, αλλά η ενότητα. Γκρεμίσαμε τις διαχωριστικές γραμμές».

Συνεχάρη όλους τους υποψήφιους Περιφερειάρχες λέγοντας ότι δεν βλέπει χθεσινούς αντιπάλους «αλλά μελλοντικούς συνεργάτες». Παράλληλα, ευχαρίστησε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξη που του έδωσε. «Θέλουμε φως στην Ελλάδα, να πάμε μπροστά», τόνισε.

Οι πρώτες αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

«Είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη μάχη είναι αυτή της κάλπης των εθνικών εκλογών, όπου το δίλημμα θα είναι καθαρό και ο λαός μας θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός και με ποιο πρόγραμμα θα προχωρήσει η χώρα την επόμενη 4ετία. Αν θα συνεχιστεί η προοδευτική διακυβέρνηση ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στις μνημονιακές πολιτικές», είναι η πρώτη αντίδραση πηγών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΝΔ κατορθώνει να περάσει ακόμη και τον πολύ υψηλό πήχη που είχε ήδη από το 2014, καθώς τότε οι γαλάζιοι είχαν κερδίσει 8 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας», σημειώνουν από την πλευρά τους κύκλοι της Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα