30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Φωτογραφίες από το αυτοκίνητο του Γραικού

από fimotro

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού,που έπεσε νεκρός από έμπορο κρεάτων με τον οποίο, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του ισχυρίζεται πως είχε οικονομικές διαφορές.

Επίλογος στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού από τον Νοέμβριο του 2016 μπήκε την Πέμπτη, όταν οι Αρχές βρέθηκαν στη μονάδα του 46χρονου προκειμένου να ερευνήσουν για τυχόν στοιχεία που θα οδηγούσαν στον 56χρονο.

Ο άνδρας ομολόγησε τότε πως ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Γραικό και – κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες – τον σκότωσε. Στη συνέχεια, ο 46χρονος έμπορος έθαψε τη σορό του, αλλά και το αυτοκίνητο του Γραικού στις εγκαταστάσεις της κτηνοτροφικής του μονάδας.

Οι αστυνομικοί με μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων εντόπισαν το παλιό αγροτικό και το ξέθαψαν από το σημείο όπου το είχε θάψει ο 46χρονος άνδρας που ομολόγησε τον φόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα