30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν λιμενικό στα Εξάρχεια!

από fimotro

30-40 άτομα επιτέθηκαν και πήραν το όπλο του άνδρα από το λιμενικό

Πλήρης κατάρρευση της ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας

Τραγικά πράγματα εξακολουθούν να συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας και στα Εξάρχεια, πράγματα που επιβεβαιώνουν την πλήρη διάλυση της ασφάλειας με την επικράτηση της ανομίας. Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα επιχείρησαν να ελέγξουν σπίτι στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού στα Εξάρχεια.

Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δύο λιμενικών, συνοδεία εισαγγελέα. Κατά την έξοδο των Λιμενικών και του Εισαγγελέα από οίκημα, δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένη ομάδα περίπου 30 με 40 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι αντιεξουσιαστές ακινητοποίησαν τους Λιμενικούς και με μαχαίρι τραυμάτισαν τον έναν στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο. Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος Λιμενικός απο τον οποίο απέσπασαν επίσης το τσαντάκι του, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και εκείνος το όπλο του.

Αμέσως μετά, η ομάδα των αντιεξουσιαστών διέφυγε στα γύρω στενά. Η αστυνομία και το λιμενικό διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα