30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Γιατί η ταφή του Θέμου έγινε στον Κότρωνα της Μάνης;

από fimotro

Ο Θέμος Αναστασιάδης, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, έπειτα από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου και εκδότη τελέστηκε μέσα σε κλίμα πένθους, το μεσημέρι της Κυριακής, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Η ταφή του παρουσιαστή έγινε τη Δευτέρα στον Κότρωνα Λακωνίας, στην Ανατολική Μάνη. Ο γραφικός παραθαλάσσιος οικισμός ήταν και το καταφύγιο του δημοσιογράφου, ο τόπος που περνούσε όμορφες στιγμές με την οικογένειά του.

«Ο Κότρωνας ήταν ο τόπος που γαλήνευε τον Θέμο Αναστασιάδη. Πήγαινε εκεί με το σκάφος του, έκανε χρόνια διακοπές εκεί. Αυτές τις διακοπές λάτρευε. Εδενε το σκάφος στο λιμάνι, έμεναν πολλές φορές καιρό εκεί. Χθες, όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, η οικογένεια αναχώρησε για το Γύθειο. Πήραν τον Θεμάκο, πήγαν μόνοι τους, χωρίς κόσμο. Επέλεξαν να είναι μόνο η πολύ στενή οικογένεια. Η αδερφή του, ο ανιψιός του, ο αδερφός του, τα τρία παιδιά του και η Βασιλική. Ξεκίνησαν από την Κηφισιά και πήγαν στον τόπο της γαλήνης», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα